پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403
  • تاریخ انتشار : 1402/05/01 - 09:52
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 563

صدور مجوز نهایی اخذ رشته‌های فوریت‌های پزشکی پیش‌بیمارستانی و هوشبری

✅ صدور مجوز نهایی اخذ رشته‌های فوریت‌های پزشکی پیش‌بیمارستانی و هوشبری در دانشکده پرستاری ملایر

☑️ ایجاد دو رشته جدید تحصیلی دانشگاهی در شورای گسترش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت تحصیل دانشجو در دانشکده پرستاری ملایر تصویب شد.

☑️ پس از کسب تاییدیه هیئت‌های بورد بازدید کننده، آماده‌سازی و تامین زیرساخت‌ها، نیروی انسانی و تجهیزات مورد نظر و تلاشی در حدود ده سال، با حمایت ریاست محترم و معاونت محترم آموزشی دانشگاه و با پیگیری و تلاش مجدانه ریاست، معاون آموزشی، اعضای هیات علمی و مجموعه همکاران دانشکده، شورای گسترش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ایجاد دو رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی در دانشکده پرستاری ملایر موافقت قطعی کرد.

☑️ مقرر گردیده در دفترچه انتخاب رشته سال ۱۴۰۲ آزمون سراسری نام و ظرفیت این دو رشته نیز اضافه شود.

☑️ لینک کوتاه:
yun.ir/lsv6if

(روابط عمومی دانشکده پرستاری ملایر)

• گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار,تصویری,اطلاعیه ها,اخبار کتابخانه
ادمین دانشکده پرستاری ملایر